Worms til DS og PSP

Det ble på fredag klart at utvikleren av Worms-serien går tilbake til røttene, og jobber med 2D-versjoner for PSP og DS.

De siste årenes utgivelser i Worms-serien har ikke kunnet måle seg med suksessen til de tidligere utgivelsene sent på 90-tallet. Mange har ikke hatt helt sansen for overgangen til 3D, og mener at Team 17 har rotet bort sjelen til våre søte marker. Nå tar utviklerne steget litt tilbake, og røper at helt nye 2D-versjoner for PSP og DS har vært i utvikling en stund.

Til nettstedet Eurogamer forteller Martyn Brown, sjefen i Team 17, at dette er et resultat av utallige tilbakemeldinger fra tilhengerne. PSP-versjonen kommer med 3D-bakgrunner og zooming, mens versjonen til DS naturligvis få brettnavigering og våpenkontroll ved hjelp av den trykkfølsomme skjermen.

I tillegg til en enspillerdel man kan ta opp og spille i korte perioder, kan vi etter all sannsynlighet vente oss håndholdte versjoner med spennende flerspiller-muligheter, som drar nytte av den trådløse teknologien i PSP og DS.

Vi regner med å få mer informasjon og avdekking av disse titlene utover høsten.

Siste fra forsiden