Xbox får ikke Doom 3 i år

I følge Todd Hollenshead, sjefen i id Software, er det ikke sikkert at Doom 3 kommer på Xbox i år likevel.

Xbox-versjonen av Doom 3 utvikles primært av Vicarious Vision, men under overvåkning av id Software. Selv om Activision aldri har utlyst noen konkret dato for Doom 3 på Xbox, var det ventet at spillet skulle komme på Xbox noen måneder etter PC-versjonen. Nå er det fare for at Xbox-spillere må vente til over jul med å la seg skremme.

Det er mange som er bekymret for at Xbox-versjonen ikke vil gi den helt store opplevelsen. Videokonsollens teknologi er tross alt mange hakk svakere enn minstekravene som stilles for PC-versjonen. Dette er også grunnen til at overføringen fra PC-versjonen til Xbox-versjonen kan ta lengre tid enn planlagt, slik at lanseringen muligens må flyttes til 2005.

- Det kan skje, men det er ikke vårt fokus akkurat nå. Vårt fokus er spillbarhet. Doom 3 er et spill som er finjustert for PC. Det som skulle være skummelt, har fått folk til å gjøre i buksene. Vi vil at Xbox-versjonen skal bli akkurat like bra, forteller Hollenshead.

Activision på sin side ønsker helst å lansere Doom 3 på Xbox før jul. Vi kommer naturligvis tilbake med flere detaljer i saken så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden