E3 2019 - Xbox Game Pass for PC pris

Xbox Game Pass for PC koster under halvparten så mye som konsollversjonen

Det ser også ut som om en betatest åpnes i løpet av dagen.

Microsoft

For ikke lenge siden hørte vi at Microsoft skal lage en egen variant av Xbox Game Pass for PC. Abonnementstjenesten, som lar abonnenter få tilgang til et bibliotek av spill til fritt bruk, skal være en søstertjeneste til konsollvarianten, med et litt mindre utvalg av spill til å begynne med.

Det ser dog ut som om prisen blir betydelig lavere. På sine sider forteller Microsoft at Xbox Game Pass for PC skal koste 40 kroner i måneden. Til sammenligning koster Xbox One-varianten 99 kroner i måneden.

Et knippe av spillene som kommer til tjenesten.
Microsoft

Det virker også som om en betatest av tjenesten åpner i løpet av dagen – ikke utenkelig i tandem med Microsofts E3-presentasjon søndag klokken 22:00.

Få spill i betatesten

Når betatesten åpner forteller Microsoft at det skal være minst ti spill, men det virker som om de tar sikte på å ha over 100 spill i biblioteket når tjenesten lanseres for fullt. I tillegg til spill fra egne studio nevnes også spill fra samarbeidspartnere som Bethesda, Deep Silver, Paradox Interactive, Devolver Digital og Sega. Totalt loves det at tjenesten skal romme over 75 utviklere etter hvert.

Vi forventer å få flere detaljer om tjenesten i kveld når Microsoft går på E3-scenen for å vise hva de har på planen videre. Gamer.no følger selvfølgelig sirkuset tett, og du vil få oppdateringer under både konferansen og utover uka fra E3 2019.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden