Xbox Live lanseres i dag

I dag er en stor dag for Xbox-eiere. Endelig lanseres Xbox Live i Norge, etter utallige måneders venting, syting og klaging. Norge blir dermed det 14. landet i Europa med bredbåndstilknytning til den nesten-helsvarte boksen fra Microsoft.

Startpakken til kroner 549 inkluderer Xbox Voice Communicator-hodetelefoner, et årsabbonement og demoer av spillene MotoGP og MechAssault. Ved hjelp av kommunikasjonsverktøyet kan du snakke med andre spillere i Xbox-miljøet og engasjere deg på en helt annen måte enn tidligere.

- Tiden hvor man satt alene i stuen eller på gutterommet og spilte TV-spill er over. Xbox Live er det neste steget mot et sosialt underholdningssamfunn. Live-spilling er upløyd mark for de fleste, og vi kan nesten ikke vente med å se venner slåss med og mot hverandre for å bli superstjerner og helter på Xbox Live, sier Michel Cassius, Senior Director, Xbox Platform and Marketing.

Mot slutten av året vil det totalt være over 50 spill som støtter Live-tjenesten. Dette inkluderer spill som Amped 2, Project Gotham Racing 2 og Counter-Strike.

Siste fra forsiden