Xbox Music Mixer

Det er ingen tvil om Xbox-konsollets plass på markedet som en seriøs multimedia-maskin. Spill er ikke nok for Microsoft-konsollet, og selskapet ønsker å utvide mulighetene enda mer. Etter å ha introdusert det flotte Xbox Live-systemet, kommer nå Xbox Music Mixer.

Hva er det, sier du? Vel, det er rett og slett et produkt som skal forvandle Xbox-en din til en eneste stor moro-boks. Det har en rekke ulike finesser og funksjoner som skal gjøre maskinen enda mer sentralt i stuen.

Først og fremst er det karaoke-muligheten. Xbox Music Mixer skal etter planen lanseres med mikrofon, og her har du muligheten til å synge med for full røst. Du kan selv legge musikk inn på Xbox-en, for så å strippe vekk stemmene i sangen og sette på din egen. Dette er virkelig en svært imponerende teknologi, og muligheten til å legge inn hvilken som helst sang for så å spille inn din egen stemme, er svært spennende. Music Mixer gir deg også muligheten til å mixe sanger som du selv vil, samt importere bilder fra PC-en for å lage dine egne musikkvideoer! Det er også mulighet til å bruke visualiseringsgrafikk i både 2D og 3D som lever sitt eget liv etter musikken.

Sist, men ikke minst har du muligheten til å bruke Xbox Live for å laste ned materiale til sangene og musikkvideoene dine. Om du ikke bruker Xbox Live, kan du fremdeles overføre materiale direkte fra PC-en til Xbox-en. Xbox Music Mix forventes lansert i enden av året, forhåpentligvis rundt tiden Norge kan forvente Xbox Live.

Siste fra forsiden