Xbox Ones abonnementstjeneste lanseres med over 100 spill i juni

Xbox Live Gold-medlemmer får en prøvesmak allerede nå.

Microsoft

Tidligere i år annonserte Microsoft en abonnementstjeneste for Xbox One, kalt Xbox Game Pass, som gir spillere tilgang på en haug med spill hver måned. Tjenesten har vært gjennom flere runder med testing, og nå er lanseringsdatoen endelig klar.

Xbox Game Pass byr blant annet på Halo, NBA 2K og Gears of War.
Microsoft

Xbox Game Pass blir tilgjengelig for alle den 1. juni, med muligheten for å prøve tjenesten gratis i to uker. Xbox Live Gold-medlemmer kan imidlertid begynne sin prøveperiode allerede nå, ved å registrere seg på xbox.com:

– Dette er vår måte å si takk for støtten til våre verdsatte Gold-medlemmer, forteller Microsoft.

Over hundre spill

For 59 kroner i måneden får Xbox Game Pass-abonnenter tilgang på over hundre Xbox One- og bakoverkompatible Xbox 360-spill. Ved lansering byr tjenesten blant annet på Halo 5: Guardians, Bioshock: Infinite, Mad Max og Sunset Overdrive, samt en drøss med andre titler.

Se en full oversikt over spillene på Xbox' nettsider.

Ifølge Microsoft er planen å introdusere nye titler hver måned, samtidig som enkelte titler vil tas ut av rotasjonen med jevne mellomrom. Abonnenter som ønsker å sikre seg et spill fra Game Pass-katalogen til odel og eie kan kjøpe det, pluss det som måtte finnes av ekstrainnhold, til redusert pris.

I likhet med EAs Origin Access-tjeneste kan man altså spille så mye man vil mens abonnementet er aktivt. Slutter man å abonnere mister man tilgang på spillene.

Humble Bundle har også en abonnementstjeneste.
For rundt en hundrelapp får du en ny spillpakke hver måned »

Siste fra forsiden