Humble Bundle lanserer abonnementstjeneste

For en hundrelapp får du en ny spillpakke hver måned.

Humble Bundle har lansert en abonnementstjeneste som gir deg en ny pakke med spill hver måned. Abonnementet koster rundt 100 kroner i måneden og vil ifølge Humble Bundle by på nye spill, ukjente perler og tidløse klassikere.

Hvilke spill som inkluderes i pakkene vil ikke røpes før de slippes, og når en pakke først er levert har toget gått for den måneden. Vil du sikre deg spillpakken må du altså betale uten å vite hva den inneholder, men Humble Bundle frister med et bonusspill til alle nye abonnenter.

Få Legend of Grimrock 2 gratis

Abonnerer du nå får du Legend of Grimrock 2 med på kjøpet.
Almost Human

Tjenestens første pakke vil leveres 6. november, og dersom du skaffer deg et abonnement før den tid får du det ypperlige rollespillet Legend of Grimrock 2 med på kjøpet. Spillet koster til vanlig 170 kroner på Steam, så bare bonusspillet er god verdi for pengene.

Du kan si opp abonnementet ditt når som helst, men det må gjøres minst syv dager før den neste pakken leveres. I motsetning til andre, lignende tjenester får du riktignok beholde alle spillene du har fått selv om du slutter å betale månedsavgiften.

Pakkene vil først og fremst bestå av spill for PC, men en gang i blant kommer også noen spill til andre plattformer.

Vi anmeldte Legend of Grimrock 2 i fjor.
– Dette er et rollespill du absolutt ikke bør gå glipp av »

Siste fra forsiden