Microsoft lanserer abonnementstjeneste for Xbox One

Spill over hundre Xbox One- og Xbox 360-spill for ti dollar i måneden.

Microsoft

Microsoft har annonsert en abonnementstjeneste for Xbox One, kalt Xbox Game Pass, som skal rulles ut senere på våren. Tjenesten skal koste ti dollar i måneden, og gir spillere fri tilgang på over hundre Xbox One- og Xbox 360-spill:

Xbox Game Pass gir abonnenter tilgang på over hundre Xbox One- og Xbox 360-spill.
Microsoft

– En av de beste tingene med Xbox Game Pass er at du kan finne og laste ned fullversjoner av spillene direkte til din Xbox One. Det betyr at du får den fullstendige spillopplevelsen uten å måtte bekymre deg for strømming, båndbredde og tilkoblingsproblemer, forklarer Microsoft på sine nettsider.

Nye spill hver måned

Listen over de første spillene inkludert i tjenesten er foreløpig ikke klar, men Microsoft har bekreftet blant annet Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 og SoulCalibur II. I tillegg har selskapet fått utgivere som 2K, Bandai Namco, Capcom, Deep Silver og Warner Bros. med på laget.

Ifølge Microsoft er at planen å introdusere nye spill hver måned, samtidig som enkelte titler vil tas ut av rotasjonen med jevne mellomrom. Abonnenter som ønsker å sikre seg et spill fra Game Pass-katalogen til odel og eie kan kjøpe det, pluss det som måtte finnes av ekstrainnhold, til redusert pris.

I likhet med EAs Origin Access-tjeneste kan man altså spille så mye man vil mens abonnementet er aktivt. Slutter man å abonnere mister man tilgang på spillene.

Testing av Xbox Game Pass gikk i gang denne uken, og noen utvalgte Xbox Insider-medlemmer har fått muligheten til å prøve tjenseten. Når det nærmer seg lansering forteller Microsoft at Xbox Live Gold-medlemmer vil kunne melde seg inn først, men en offisiell slippdato er foreløpig ikke annonsert.

Månedsprisen for Xbox Game Pass i Norge er ikke bekreftet.

Du kan prøve EAs abonnementstjeneste gratis.
Utgiveren gir bort en uke med Origin Access »

Siste fra forsiden