Xbox utfordrer Counter-Strike-klaner

Fem av landets beste klaner har blitt invitert til Counter-Strike-turnering på Cyberzone i Oslo. Der skal de finne ut hvem som er best på Xbox-versjonen av spillet.

Den 5. desember lanseres Counter-Strike - et av verdens mest spilte dataspill - på Xbox. I forbindelse med dette har Microsoft invitert fem av landets beste klaner til turneringen "Counter-Strike - Master of All Platforms" på nettkaféen Cyberzone i Oslo. De inviterte klanene er: X-Pec, MESED, 23Skidoo, CADRE og Salvation.

I tillegg vil det være en klan som har vunnet en plass i turneringen, og det kan bli spennende å se om de kan hamle opp med de overnevnte klanene, som går for å være landets beste. Vinneren av turneringen vil få 10.000 kroner ekstra å rutte med, noe som ikke høres så aller verst ut.

Silje Thoresen, som er markedsansvarlig for Xbox, sier det blir spennende å se hvordan klanene behersker Xbox-versjonen av Counter-Strike.

- Det er to vidt forskjellige måter å spille på. Klanen som har vunnet en plass i turneringen har med andre ord gode forutsetninger for å gjøre det bra, sier hun.

Dan Thomas Marceliussen, manager for X-Pec, ser frem til å delta i turneringen. Han presiserer imidlertid at han er langt fra skråsikker på at klanen hans kommer til å vinne.

- For det første skal vi spille mot andre klaner som er meget bra. I tillegg er det uvant å spille Counter-Strike på konsoll. Vi stiller med åpne kort, og håper det går veien. Men det er veldig positivt at det arrangeres turneringer som dette. Det gjør at folk kommer seg bort fra skjermen i hjemmet. Noe som bidrar til at gamermiljøet sprer seg ytterligere, sier han.

Turneringen foregår som nevnt på Cyberzone i Oslo førstkommende fredag. Alle som vil kan ta turen innom for å overvære turneringen, og det vil også være mulig å få testet Counter-Strike på Xbox.

Siste fra forsiden