Xpand Rally

Techland har nå lansert en serie filmer som demonstrerer de ulike landskapene du får oppleve i Xpand Rally.

Akkurat nå er det lite konkurranse på rallyspillmarkedet på PC, men innen kort tid vil dette ha forandret seg kraftig. SCi er i ferd med å gjøre ferdig PC-versjonen av det fenomenale Richard Burns Rally, Codemasters lanserer PC-versjonen av det neste Colin McRae-spillet samtidig med konsollversjonene, og Techland er akkurat nå i ferd med den siste finpussen av deres bidrag, Xpand Rally.

Akkurat nå er det naturligvis umulig å si hvilket av disse som kommer til å bli det beste spillet (selv om vi nok allerede kan slå fast at Codemasters sitt spill vil selge best), men i forhold til grafikken ser det ut til at Xpand Rally har et visst overtak over konkurrentene. Ved hjelp av en forbedret Chrome-motor tilbyr spillet enorme synsrekkevidder og realistiske landskap, i tillegg til en drøss av lekre spesialeffekter. Xpand Rally skal etter planen også lanseres til Xbox, men noen utgivelsesdato er ikke fastsatt enda.

Nå har Techland lansert en serie små videoer fra spillet. Hver av disse demonstrerer en av spillets baner (og vi får se videoer fra Polen, Arizona, Kenya, Irland og Finland). I tillegg har utviklerne gitt ut en video som fokuserer på en av spillets biler. Du finner alt sammen her:

Siste fra forsiden