Yu-Gi-Oh! til DS og PSP

Konami har kunngjort at Yu-Gi-Oh!-serien tar turen innom PSP og DS i februar.

Yu-Gi-Oh! GX: Spirit Caller for Nintendo DS er et duellspill som minner litt om Magic: The Gathering. Hver spiller får utdelt kort som gir dem ulike monstre og feller, som de må bruke for å angripe og forsvare seg mot andre spillere. Etter hvert låses nye kort opp, slik at spillerne får flere og flere muligheter.

Yu-Gi-Oh! på PSP

Spillet kommer med en omfattende enspillerdel som foregår på Duel Academy, hvor spilleren møter spøkelsesaktige vesener som viser seg å være "spirits of the cards". I tillegg får vi massevis av muligheter for flerspiller, ved hjelp av trådløst nettverk (enten lokalt eller over internett).

Konami forteller at brukergrensesnittet er laget spesielt for stylus-pennen og den trykksensitive skjermen til DS-en. I tillegg får spillerne mulighet til å lage sin egen spillfigur, ved hjelp av et redigeringsverktøy inne i selve spillet. Om du vil kan du prøve å lage en figur som ser ut som deg selv, og bruke denne avataren når du spiller mot andre.

Yu-Gi-Oh! GX Tag Force for PSP fokuserer på det samme kortspillet som DS-spillet. Her følger vi eventyrene til en gruppe studenter på Duel Academy, som kjemper mot studentene på de andre sovesalene. Spillet har også innebygd mulighet for at to spillere kan spille mot hverandre.

En nyhet i Tag Force er et lagbasert system hvor to lag (hvert på to spillere) kan kjempe mot hverandre. Hver spiller får sin egen unike kortstokk, og må samarbeide med lagkameraten for å vinne. Konami skryter også av at spillet kommer med flere spillkort enn noe annet Yu-Gi-Oh!-spill så langt.

Begge spillene skal lanseres i februar.

Siste fra forsiden