Ebb i King of Nordic - Counter-Strike: GO

– «Zame» gjør aldri feil og har en helt syk spill-IQ

Christian «DreamcatchR» Paulsen tror Entelechy-spilleren på mikslaget kan være tungen på vektskålen i King of Nordic.

Christian «DreamcatchR» Paulsen sier fredagens lagkamerat «Zame» kan være tungen på vektskåla.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR EBB

Vis mer

Christian «DreamcatchR» Paulsen
Jonathan «Zame» Nyhagen
Joachim «DalcoN» Totland
Michael «wwww» Sandvik
Kristian «Zundy» Zunder Edvardsen

I kveldens Counter-Strike: GO-turnering i King of Nordic er det mikslaget Ebb som deltar. Christian «DreamcatchR» Paulsen i Ebb forteller til Gamer.no at kvalifiseringen gikk som forventet, når et spesielt lag ikke var med denne gangen.

– Laget består av fem spillere fra Norwegian Pro League. Vi er en gjeng med gode skyttere som har det gøy sammen når vi spiller. Kvalifiseringen var ikke noen overraskelse for noen, nå som Entelechy ikke var med.

Han forteller at det blir lite trening før sluttspillet, men at en av spillerne er nødt til å lære seg en smoke eller to.

– Den hardeste kampen var definitivt den mot Lanvirus. Vi kommer ikke til å ha noen forberedelser mot sluttspillet. Der gjelder det og bare klare å ha samme mentaliteten som vi har hatt i de andre kampene. «DalcoN» har fortsatt ikke blitt noe bedre med smokes, så skal kjøre en liten sesjon så han kanskje får lært seg en smoke på Mirage.

– Cobblestone er et helt ubrukelig kart, jeg kan ikke fordra det

Christian «DreamcatchR» Paulsen tror «Zame» kan utgjøre forskjellen.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

Selv om ikke Entelechy er med denne runden, har Paulsen fått med seg «Zame» fra laget. Han mener at han kan være tungen på vektskåla.

– Vi har jo med oss «Zame», han er en supererfaren fyr. Han gjør aldri feil og har en helt syk spill-IQ. Ellers så er det vel bare «Zundy» som ikke har erfaring fra sluttspillet i King of Nordic. Så det er definitivt muligheter for oss.

Vårsesongen i Telenorligaen har nettopp rundet av, og nå venter bare lagene på å spille sluttspill i mai. Paulsen og Dead on Arrival endte opp på 2. plass. Han trekker frem de største overraskelsene for hans del i vårens sesong.

– Hvis vi ser på sesongen totalt sett er det to store overraskelser. Entelechy på 1. plass og Nordavind utenfor sluttspillet. For vår egen del har jeg hele tiden visst at vi er kapable til å nå sluttspillet. Vi har kanskje ikke brukt så mye tid på trening som vi trodde på forhånd, men jeg føler at spillerbyttene før overgangsvinduet stengte var en livredder for vår del, vi kom mye bedre ut av det. For meg selv har det vært en helt ok sesong, mye varierende prestasjoner, men totalt sett har det vel gått helt greit, forteller Paulsen.

Han trekker også frem det laget han mener har vært det vanskeligste å spille mot i vår.

– Om jeg skal vurdere de andre lagene er det Kingpins som står igjen som det laget jeg personlig synes det har vært vanskeligst å spille mot.

Om sjansene i sluttspillet, er Paulsen ganske optimistisk.

Les også
– Jeg bryr meg ikke spesielt om pengene, mer prestisjen i det å slå Kingpins

– Det er helt åpent. Tipper Entelechy velger oss, så vi får det akkurat som vi vil. Vi slår Entelechy og så blir finalen helt åpen, der tipper jeg vi møter Kingpins og vinner overtime på Overpass og 16-4 på Cache, slik som på mandag.

Nylig endret Valve kartrotasjonen i spillet, og trakk ut Cobblestone. Inn kom ikoniske Dust 2, og den samme endringen gjelder for sluttspillet i Telenorligaen. Paulsen er veldig positiv til endringen.

– Helt gull endring. Cobblestone er et helt ubrukelig kart, jeg kan ikke fordra det. Dust 2 er litt mer i min gate. Der kan man løpe rundt og skyte hoder.

– Tror du kartendringen kan ha en innvirkning på sluttspillet?

– Usikker. Jeg tviler sterkt på at noen lag kommer til å legge ned noe nevneverdig med tid på kartet. Men lag som Demise tror jeg ikke kommer til å vetoe Dust 2.

– Så du mener det er en fordel for mikslag?

– Ja. Definitivt, avslutter Paulsen.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 27. april.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden