Entelechy ned til to spillere

«Zame» kastet ut av lagoppstillingen i Entelechy

OPPDATERING: «hEllberg» er også benket.

Det var god stemning i Entelechy-leiren på Lillehammer. Nå er både Jonathan «Zame» Nyhagen og Ole «Saidonz» Christensen ute av laget.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

OPPDATERT Tirsdag 07:00:

I kjølvannet av benkingen av Jonathan «Zame» Nyhagen kommer det også frem at Christoffer «hEllberg» Andersen er benket fra startoppstillingen i Entelechy. Andersen bekrefter dette på Twitter og lagets eier, Bjørn Kjetil Stangeland, forteller det samme til Gamer.no.

Med det er Entelechy nede i bare to spillere og har en hektisk periode foran seg.

Opprinnelig artikkel følger:

DISSE SPILLER FOR ENTELECHY

Vis mer

Henrik «Cryptik» Asphaug
Mikael «mikki» Gaup
Christoffer «hEllberg» Andersen (benket)
Jonathan «Zame» Nyhagen (benket)

Det stormer rundt Entelechy om dagen. Før sluttspillet i Telenorligaen meldte kaptein Ole «Saidonz» Christensen sin avskjed og startet opp et nytt lag.

Jonathan «Zame» Nyhagen fortalte den gang følgende om den avtroppende kapteinen:

– Jeg har hørt av flere folk at han har sittet og baksnakket meg, og at han ville ha meg ut av laget.

– Alt jeg kan si er at jeg er ute

Jonathan «Zame» Nyhagen må se seg om etter et nytt hjem.
Eivind von Døhlen

Situasjonen roet seg litt, og stemningen ble bedre frem mot sluttspillet. Nyhagen kunne i ettertid fortelle at de fire gjenværende medlemmene i Entelechy planla å holde sammen og lete etter en siste spiller.

Likevel tar historien nok en helomvending og Nyhagen er nå kastet ut av Entelechy. Det kommer frem i en Twitter-melding Nyhagen selv la ut sent mandag kveld, men som siden har blitt fjernet.

Nyhagen selv bekrefter historien ovenfor Gamer.no men kan imidlertid ikke kommentere saken ytterligere.

– Jeg får ikke lov til å snakke om situasjonen siden jeg enda er under kontrakt. Alt jeg kan si er at jeg er ute, forteller Nyhagen til Gamer.no

Les også
«Aitzy» frikjent for PUBG-juks

Klubbleder Stangeland kan på nåværende tid heller ikke kommentere saken ytterligere på grunn av kontraktene spillerne har tegnet, men bekrefter at Nyhagen er benket.

I den siste tiden har Steffen «SLY» Amundsen og Michael «wwww» Sandvik figurert som innbyttere for Entelechy. Hvorvidt de tar opp de to gjenværende plassene i Entelechy-laget er foreløpig ukjent.

Siste fra forsiden