Spillerbytte i Nordavind

«zEVES» inn i Nordavind - «RoSeY» fortsetter som trener

I kjølvannet av en skuffende sesong henter Nordavind en taktisk leder.

Morten «zEVES» Vollan har funnet seg et nytt hjem.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Morten «zEVES» Vollan
Haakon «Radifaction» Tholo
Henrik «Becker» Becker
Jon Erik «ztk» Øygarden
Håkon «hallzerk» Fjærli
Jasmeet «RoSeY» Gill (trener)

Nordavind ble i forkant av vårsesongen i Telenorligaen spådd av samtlige på førsteplass etter endt seriespill, og var blant favorittene til å stikke av med sin andre serietittel på rad.

Sesongen ble derimot en fiasko. Med en femteplass etter endt seriespill var fadesen komplett. Det har ført til at Nordavind når gjør grep.

Inn er NOREGs taktiske leder Morten «zEVES» Vollan hentet, mens Jasmeet «RoSeY» Gill er henvist til en trenerrolle i organisasjonen. Det kommer frem i en annonsering på Nordavinds Twitter-konto mandag.

Vil utvikle den taktiske delen av spillet

Jasmeet «RoSeY» Gill trer inn i en trenerrolle i Nordavind
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

NOREG-prosjektet til Vollan ble nylig satt på pause etter at Jørgen «cromen» Robertsen erstattet Ruben RUBINO Villarroel midlertidig, som følge av sistnevnte hadde pådratt seg en øyeinfeksjon. Nå har også Vollan funnet seg et nytt hjem og det i rollen som kaptein og taktisk leder for Nordavind.

I annonseringen skriver Nordavind blant annet at Vollan vil arbeide tett med Gill i den kommende tiden i henhold til spillerutvikling, analyser og logistikk.

Hovedpersonen selv er svært henrykt og skriver i en egen melding på Twitter at han gleder seg til å jobbe med tidligere lagkamerater, nye talenter og gode venner. Vollan ser frem til arbeidet laget vil legge ned og håper og tror at lagene vil nå de høye ambisjonene organisasjonen stiller.

– Jeg tror vi kan nå målene våre gjennom det gode organiseringen Nordavind har i samarbeid med Vålerenga, skriver Vollan blant annet.

Siste fra forsiden