Zombiene angriper igjen

Det ser ikke ut til at vi noen gang får fred for disse hjernespisende krypene som ikke klarer å ligge der de skal. Nå kommer det zombiespill fra selveste George Romero.

George A. Romero er mannen bak kultfilmer som Dawn of the Dead og Night of the Living Dead. Nå har Hip Interactive kunngjort at de vil samarbeide med legenden om en serie spill som vil komme til alle plattformer. Ingen av spillene i serien har blitt offisielt kunngjort enda, men Hip forteller at de vil fange hele universet fra Romero sine filmer, og komme med alt det tilhengerne elsker (det vil si zombier, blod og gørr).

Det første spillet i serien skal etter planen bli kunngjort ganske snart, og vi vil selvsagt være på pletten med mer informasjon så snart vi får den. Inntil det skjer kan vi fortelle at Hip Games er veldig fornøyde med denne lisensieringsavtalen, som de mener vil få svært positive konsekvenser for selskapet. George Romero er også fornøyd, og sier at han gleder seg til å kunne begynne å arbeide med spillmediet, og at han ser frem til å samarbeide med Hip Games.

Hip Games er imidlertid langt fra det eneste selskapet som jobber med Zombie-spill, og et av de mest spennende prosjektene som omhandler dette alvorlige temaet er Rebel Without a Pulse, fra Wideload Games. Dette spillet snur opp ned på hele konseptet, og gir deg rollen som zombien Stubbs, som har en rekke artige zombie-egenskaper til rådighet.

Siste fra forsiden