Drømmefall: Den lengste reisen (Windows)

Drømmefall er en videreutvikling av den verdenen som ble skapt i forbindelse med Den Lengste Reisen. Drømmefall vil inneholde en full 3D-verden med elementer av action, som sniking, klatring, svømming og, dersom spilleren ønsker det, kamp mot de onde kreftene i spillet. Det bærende elementet er likevel historien. Året er 2219. En ung kvinne, Zoë Castillo, avdekker en konspirasjon om å kontrollere menneskeheten gjennom drømmer.

Hennes ferd leder henne til et høyteknologisk selskap i Japan som utvikler en maskin for å manipulere folks drømmer og høste deres drømmeenergi. Zoë finner ut at det bare fins én der ute som kan hjelpe henne: April Ryan. Men først må hun, og spilleren, finne henne. Det vil være flere løsninger på problemene og flere alternative utfall som vil påvirke spillets og fortellingens flyt.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 28. april 2006
  • Sjanger: Eventyr
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Funcom
  • Utgiver: Funcom

Også tilgjengelig på

Xbox

Artikler om Drømmefall: Den lengste reisen

Drømmefall

Oppfølgeren til det norske storspillet Den Lengste Reisen er som kjent i utvikling. Vi besøkte Funcom her på E3 i Los Angeles for å få en sniktitt på hva de holder på med, og hva de ønsker å få ut av det ambisiøse spillprosjektet.

Nye detaljer om Drømmefall

Norsk Filmfond har tildelt FunCom 1.6 millioner til utviklingen av oppfølgeren til Den lengste Reisen. I den forbindelse har de også røpt detaljer om handlingen i spillet.

Bilder fra spillet

Til toppen