– Vet at Age of Conan har problemer

Funcom i nettmøte

Her er alle spørsmålene og svarene fra nettmøtet med Funcom.

I dag stilte Funcoms produktsjef Erling Ellingsen opp i nettmøte her på Gamer.no. Totalt kom det inn 389 spørsmål, og i løpet av tiden som var satt av rakk mannen som skal vite alt om Funcom-spillene å svare på 35 av dem.

Kommende nyheter i Age of Conan

Vis større

Utviklerdagbok: Age of Conan: Hyborian Adventures #7

Stikkord:
  • spill
  • pc
  • age of conan
  • rollespill
  • hyborian adventures
  • massivt online


Ikke overraskende ble det stilt flest spørsmål om Age of Conan, og flere av spørsmålene var svært kritiske.

Måtte tåle juling

– Jeg er veldig opptatt av å presisere at vi vet Age of Conan har problemer som vi må løse, og at spillet slett ikke er perfekt. Det vi gjør nå, og har gjort de siste fire månedene, er å korrigere så mye vi kan. Det har gitt svært gode resultater og spillet er vesentlig mye bedre nå enn før, skriver Ellingsen som svar på spørsmål i nettmøtet.

– Hvordan opplever dere å bli stilt overfor så mye kritikk?

– For oss som spillutviklere er det tøft å få kritikk, men det er samtidig en del av jobben. Blizzard hadde mange utfordringer med World of Warcraft i begynnelsen, slik er det også med Age of Conan. Det er mange som har kjøpt spillet og gledet seg, noe som skaper forhåpninger og sterke følelser. Det er naturlig at man klager hvis ikke alle forventningene innfrir, forteller Ellingsen.

Produktsjefen påpeker at alle endringer som kommer nå er 100% basert på tilbakemelding fra spillerne.

Drømmefall fremdeles på is

Innimellom Age of Conan-fokuset rakk han også å svare på leserspørsmål om Drømmefall-fortsettelsen og Funcoms neste storsatsing, The Secret World.

Fortsettelsen på Drømmefall-historien lar vente på seg.

– Drømmefall er fremdeles på is, akkurat nå ønsker vi først og fremst å fokusre på det vi vi holder på med nå, altså Age of Conan og The Secret World. Men kjenner jeg Ragnar Tørnquist rett så dør han nok etter å få fortsette historien om Den Lengste Reisen, fortalte Ellingsen.

Ellingsen syns det er viktig å delta i denne typen intervjuer:

– Det betyr svært mye for oss å møte leserne og brukerne på denne måten. Nå er vi politikere som står til valg hver eneste dag, og det er nummeret før vi går ut i gaten med røde roser til alle «velgerne». Vil sosialisere så mye som mulig nå.

Les også
Anmeldelse:

Og han kommer gjerne igjen for å prate om kommende Funcom-prosjekter:

– Jeg ser frem til å stille opp opp når vi er klare for å prate mer om The Secret World, Age of Conan-ekspansjon eller fortsettelsen av Drømmefall.

Her er alle spørsmålene Funcom rakk å svare på:

Siste fra forsiden