Nettmøte

– Mer Drømmefall? Vi har historiene klare

Se hva Funcom svarte leserne i nettmøtet!

Funcom er nok mest kjent for de massive onlinespillene Age of Conan og Anarchy Online, samt eventyrspillene i Den Lengste Reisen-serien.

Skjermbilde fra The Secret World.

Akkurat nå er de mest aktuell som utgiver av det konkurransebaserte, taktiske actionspillet Bloodline Champions, men utviklerstudioet Funcom har mange jern i ilden.

Et av de mest interessante prosjektene er The Secret World, et massivt onlinespill hvor vår egen verden består magi, myter, konspirasjoner og mørke hemmeligheter. Funcom er også opptatt med å videreutvikle storsatsingen Age of Conan, etter at de i mai gav ut den første store tilleggspakken Rise of the Godslayer.

I tillegg samarbeider Funcom med Artplant om nettleserspillet Heltenes Mønstring. Dette er også et MMO-spill, satt i en fargerik og stor fantasyverden.

I dag stilte kommunikasjonssjef Erling Ellingsen opp i et nettmøte her på Gamer.no. Han svarer på så mange leserspørsmål han rakk i løpet av to timer. Ellingsen har i mange år jobbet svært tett med alle produktene til Funcom, så her var det gode muligheter for å få svar på det man lurte på.

Siste fra forsiden