Ragnar Tørnquist jobber med Drømmefall igjen

Fortsettelsen utvikles av et nyopprettet selskap i samarbeid med Funcom.

Ifølge Norsk Filminstitutt jobber nå den profilerte norske spilldesigneren Ragnar Tørnquist med nye kapittlel til eventyrspillet Drømmefall: Den Lengste Reisen. Informasjonen kom i forbindelse med annonseringen om at seks norske spill får støtte fra instituttet.

Den nye historien skal ta opp tråden der Drømmefall sluttet, og det loves at spillerne nå får svar på flere av de ubesvarte spørsmålene fra det forrige spillet.

Jobber fortsatt i Funcom

Kapitlene skal produseres av Tørnquists nye spillselskap Red Thread Games. Ifølge Funcoms kommunikasjonssjef Erling Ellingsen betyr dog ikke dette at veterandesigneren er ferdig med verken The Secret World eller selskapet.

Konseptbilde fra de nye kapitlene. (Bilde: NFI.no)

– Ragnar jobber fremdeles i Funcom og fortsetter som kreativ leder på The Secret World, men han har også ønsket å fortsette med Drømmefall etter som det tross alt er veldig mange spillere der ute som har etterlyst en fortsettelse på The Longest Journey-historien, forteller Funcoms kommunikasjonssjef Erling Ellingsen til Gamer.no.

– Ettersom Funcoms fokus er på onlinespill, kom vi til en løsning hvor Ragnar har startet et nytt selskap som lisensierer rettighetene til å lage nye opplevelser i The Longest Journey-universet.

Drømmefall: Den Lengste Reisen ble produsert av Funcom med Tørnquist bak roret, og var en oppfølger til det kritikerroste eventyrspillet Den lengste reisen fra 1999.

Drømmefall Kapitler kommer etter planen til PC og Mac.

Les også: Funcom opptatt med MMO-spill Les også: Anmeldelse: Drømmefall: Den Lengste Reisen

Siste fra forsiden