Evil Genius (Windows)

Hvis du alltid har gått rundt med onde drømmer om verdensherredømme, kan det godt være Evil Genius er noe for deg. Her får du sjansen til å spille et ondt geni med planer for verdensherredømme. Du må bygge din egen hemmelige base, rekruttere onde håndlangere, utvikle onde supervåpen, utføre onde oppdrag rundt om i verden og hindre James Bond-aktige agenter i ødelegge planene dine.

Naturligvis kommer dette spillet med mengder av humor, massevis av høyteknologiske duppeditter, utspekulerte torturmetoder, vakre kvinner (som forhåpentligvis ikke lar seg friste til å gå over på det godes side med en gang en småkjekk superspion vandrer inn i basen din) og alt det vi ellers forbinder med skurkene i de tidlige James Bond-filmene og andre morsomme spionfilmer fra 60 og 70-tallet.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 1. oktober 2004
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 12+
  • Utvikler: Elixir Studios
  • Utgiver: Vivendi Universal Games

Artikler om Evil Genius

Vinnerne av Evil Genius-spill og hardware

Det er to uker siden vi viste frem to sett skjermkort, lydkort, høyttalere og Evil Genius-spill som premier i vår store Evil Genius-konkurranse. Nå har vi trukket to heldige vinnere!

Evil Genius

Du har nok tenkt tanken, berre innrømme det. Om du var usannsynleg rik ville du nok gjerne bygge din eigen base midt i eit fjell, og plyndre verda for det som plyndrast kan. Du har tenkt tanken ja? Tenkte meg det.

Evil Genius

Nå kan du sette de forbryterske egenskapene dine på prøve, i den nylanserte demoen av Evil Genius.

Er du ond nok?

Skap din egen Dr. Evil og ta over verden i dette skurkaktige strategispillet fra Elixir.

Bilder fra spillet

Til toppen