Er du ond nok?

Skap din egen Dr. Evil og ta over verden i dette skurkaktige strategispillet fra Elixir.

Det er vanskelig å ikke være litt skuffet over dagens terrorister. Stort sett er de noen skjeggete raringer som gjemmer seg i huler i ørkenen og kjemper fanatisk for en eller annen religion. Hvor er det blitt av de onde geniene? Den typen terrorister som lager hemmelige hovedkvarterer i uthulede vulkaner og truer verden for penger og gull?

I det neste spillet fra utviklerne av det ambisiøse men totalt sett litt skuffende Republic: The Revolution får du sjansen til å spille et ondt geni med planer for verdensherredømme. Du må bygge din egen hemmelige base, rekruttere onde håndlangere, utvikle onde supervåpen, utføre onde oppdrag rundt om i verden og hindre James Bond-aktige agenter i ødelegge planene dine.

Naturligvis kommer dette spillet med mengder av humor, massevis av høyteknologiske duppeditter, utspekulerte torturmetoder, vakre kvinner (som forhåpentligvis ikke lar seg friste til å gå over på det godes side med en gang en småkjekk superspion vandrer inn i basen din) og alt det vi ellers forbinder med skurkene i de tidlige James Bond-filmene og andre morsomme spionfilmer fra 60 og 70-tallet.

Nå har Vivendi Universal kunngjort at Evil Genius vil komme på markedet den 1. oktober i år. Mens du venter kan du ta en titt på en nylansert trailer fra spillet, som du finner her:

Siste fra forsiden