Konkurranse

Vinn fet hardware og Evil Genius-spill

I samarbeid med Vivendi, Nvidia, Creative og JBL har vi gleden av å presentere masse fete premier i vår store Evil Genius-konkurranse. Det beste av alt er at du kan vinne lett som ingenting.

Hvis du alltid har gått rundt med onde drømmer om verdensherredømme, kan det godt være Evil Genius er noe for deg. Her får du sjansen til å spille et ondt geni med planer for verdensherredømme. Du må bygge din egen hemmelige base, rekruttere onde håndlangere, utvikle onde supervåpen, utføre onde oppdrag rundt om i verden og hindre James Bond-aktige agenter i ødelegge planene dine.

I denne konkurransen kan du vinne premier som garantert vil gjøre spillopplevelsen til vinnerne bedre i tiden fremover. Fra Nvidia har sikret oss to grafikkort av typen XFX 5700 LE, med medfølgende XFX Executioner Dual Impact Game Controller for PC, Creative stiller opp med to stk. Audigy 2-lydkort, og for å dra nytte av lydkortet leverer JBL to par Creatures 2 høyttalersett. Og naturligvis vil begge vinnerne motta spillet Evil Genius fra Vivendi Universal Games.

Les mer om Creative Audigy 2

Les mer om JBL Creatues 2

Les mer om Nvidia XFX 5700 LE

Har du lyst på dette, må du svare riktig på følgende tre spørsmål:

  1. Hvem har utviklet Evil Genius for Vivendi?
  2. Under hvilket tiår finner historien i Evil Genius sted?
  3. Når ble spillet utgitt i Norge?

Riktige svaralternativer sendes til eg@gamer.no. I emnefeltet skal det stå "Evil Genius-konkurranse". Bidragsytere som forandrer emnefeltet i e-posten til noe annet blir ikke nødvendigvis med i trekningen. Husk å oppgi adresse slik at vi får sendt ut premiene. Vinnerne trekkes 1. november. Lykke til!

Siste fra forsiden