Evil Genius – gratis

Evil Genius er gratis på PC akkurat nå

Slik skaffer du deg det klassiske strategispillet.

Rebellion

Spillselskaper er gavmilde i pandemitider, og det nyeste studioet til å gi bort gratisspill er ingen ringere enn Rebellion, studioet bak spill som Strange Brigade og Sniper Elite-serien. De står også bak det klassiske ta-over-verden-spillet Evil Genius, og det er det de nå gir bort gratis.

Alt man trenger å gjøre for å sikre seg det utypiske strategispillet er å gå til denne siden, lage seg en Rebellion-bruker og så koble denne til Steam-kontoen sin.

Det sies ikke hvor lenge tilbudet gjelder, så her er det bare å kaste seg rundt.

Oppfølger på vei

Her trener soldater på å ta over verden.
Rebellion

I Evil Genius inntar man rollen som en ond mesterhjerne som må bygge hemmelige baser, trene soldater, kverke superspioner og lage dommedagsmaskiner for å sakte, men sikkert ta over verden. Du vet, typiske slemminggreier.

Ved siden av å gi folk noe å holde på med mens de holder seg hjemme, er det heller ikke utenkelig å anta at Rebellion deler ut gratis spill for å markedsføre den kommende oppfølgeren de jobber med.

Evil Genius 2 ble avslørt allerede i 2017, men skal nå etter sigende komme en gang i 2020. Vi fikk en nærmere titt da spillet dukket opp på E3 i fjor.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av strategispillet Anno 1800 »

Siste fra forsiden