E3 2019 - Evil Genius 2: World Domination

Realiser drømmene om å bli en superskurk i Evil Genius 2

Jakten på verdensherredømme begynner neste år.

Helt tilbake i 2017 fikk vi vite at en oppfølger til kultklassikeren Evil Genius var på vei. Siden den gang har det vært stille og rolig rundt spillet, men på PC Gamings E3-show var tiden inne for å vise mer.

Fra basen får du realisere dine ondsinnede planer.
Rebellion

Med en fersk trailer – som du får se i morgen – dro utvikleren offisielt sløret av Evil Genius 2: World Domination. Spillet lar deg oppfylle drømmen om å bli en vaskekte superskurk, i det du bygger opp din hemmelige base og setter mål for å oppnå verdensherredømme.

Som Rebellion forteller må man først velge seg en øy å plassere basen på. Deretter pynter man den med all slags slu feller, og stasjonerer undersåtter til å holde vakt, bygge og trene seg opp til å utføre dine ondsinnede planer.

Skurkelivet kommer ikke uten avbrytelser, og titt og ofte må du holde stand mot agentene fra The Forces of Justice. Der kommer fellene inn i bildet, og traileren gir en forsmak på hva du kan stelle i stand for å slå ned ethvert spionangrep.

Evil Genius 2: World Domination skal etter planen lanseres for PC i 2020, men noen eksakt dato er ikke bekreftet. Allerede før den tid kan spillere få teste opplevelsen i en betatest, og de som har lyst kan registrere seg via spillets nettsider.

Les flere nyheter fra E3 2019 på vår samleside »

Siste fra forsiden