Halo: Combat Evolved (Windows)

Halo er kanskje det beste spillet til Xbox, og nå er det også tilgjengelig på PC. Dette er et førstepersons skytespill hvor handlingen er satt noen hundreår i fremtiden, på den mystiske planeten Halo. Med en detaljert og spennende historie, komplekse karakterer og smarte fiender prøver Halo å oppfylle alle science-fiction entusiasters drømmer.

Du må kjempe mot jordens fiender, både til fots og ved hjelp av en rekke armerte kjøretøy. Dessuten får du ofte kjempe ved siden av andre erfarne elitesoldater, som oppfører seg fornuftig og intelligent i forhold til deg og fiendene. I multiplayer kan du spille en rekke moduser, som "king of the hill", "capture the flag", "race" og "death match".

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 17. oktober 2003
  • Utvikler: Gearbox Software

Artikler om Halo: Combat Evolved

Resultater fra VM i Halo

VM i Halo ble avholdt på tirsdag, og det var engelske Jonathan Finglass som ble kronet til verdens beste Halo-spiller. Norske Dag Erik Jørgensen kom seg til semifinalen og endte opp på en respektabel 12. plass.

Halo

Halo til PC inneholdt en rekke småfeil og mangler da det først kom ut, men utviklerne har jobbet for harde livet for å fikse dem. Nå er en ny oppdateringen ute.

Norsk kvalifisering til VM i Halo

22. november starter den første kvalifiseringsrunden i NM for Halo på PC i Norge. Vinneren får en sponset tur til VM i Los Angeles i januar hvor du har mulighet til å vinne ære, berømmelse og mange fete premier.

Halo: Combat Evolved

Tidenes mest populære Xbox-spill er klar for PC-en. Halo er et spill kjent av mange, og elsket av stortsett alle Xbox-eiere verden over. Som et spill spekket med klisjéer og sci-fi-stereotyper, og hvor romvesnene er stortsett lilla og søte, har spillet blitt en sann klassiker i skytespill-sjangeren.

Vinnerne av Halo-konkurransen

Tiden har endelig kommet. 17. oktober lanseres Halo for PC i Norge. I den forbindelse hadde i vi en konkurranse kjørende i forrige uke. To kopier av spillet skulle deles ut. Alt du trengte å gjøre var å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Vinn Halo før lansering i Norge

Tiden har endelig kommet. 17. oktober lanseres Halo for PC i Norge. Nå har du mulighet til å vinne en kopi, som vi sender dere 4 dager før lansering. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen relativt enkle spørsmål.

Halo: Combat Evolved

Bedre sent enn aldri - aldri har ordene vært mer sannferdige enn nå. Det har snart gått to år siden skytespillet først så lyset på Microsoft-konsollet Xbox. Det som egentlig skulle bli en super-lansering på PC og Mac, ble omgjort til Microsofts trumfkort.

Halo på PC er ferdig utviklet

Microsoft Game Studios kunngjorde tidligere i dag i samarbeid med Bungie Studios og Gearbox Software at Halo er ferdig utviklet og sendt videre til trykking. Microsoft sjokkerte mange da de kunngjorde kjøpet av Bungie Studios for å sikre seg eksklusive Xbox-titler.

Bungie avdekker mer rundt Halo på PC

Bungie er forsiktige med å fortelle for mye om Halo på PC, men i dag slapp de litt mer informasjon rundt multiplayer-aspektet i PC-versjonen av det kritikerroste Xbox-spillet.

Bilder fra spillet

Til toppen