Podkast

Rad Crew # 149

– Jeg forsøker å skape aha-opplevelser

I ukens Rad Crew forteller norske Kristoffer Jetmundsen om sin kommende hjernetrimmer.

Denne uken har Rad Crew-gjengen en fullspekket podkast med massevis av snadder. Et av høydepunktene er et intervju med Kristoffer Jetmundsen, skaperen av hjernetrim/plattformspillet Little Big Mansion. Jetmundsen vant NM i Gameplay tidligere i år, og Little Big Mansion følger opp med spennende, nye spillmekanismer.

De beste lanseringsspillene og PS4-erfaringer

Episoden begynner imidlertid med noe helt annet. Det er tid for PlayStation 4-lansering, og i den forbindelse har Jostein Hakestad, Aleksander Hakestad, Are Næss Fløgstad og NerdAlerts Kenneth Jørgensen funnet frem til det de mener er de fem beste lanseringsspillene noensinne.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Deretter bidrar vår egen Audun Rodem med sine erfaringer etter å ha brukt noen dager på å spille PlayStation 4. Han har blant annet spilt Knack og Resogun, og eksperimentert med konsollens strømmefunksjonalitet.

Papers, Please.

Nyheter er det også plass til, og på slutten snakker gutta om hvilke spill de har brukt tid på i det siste. Are har for eksempel kjempet mot utenomjordiske i XCOM: Enemy Within, mens Aleks har stemplet papirer i «dokument-thrilleren» Papers, Please.

Her er ukens meny:

  • De fem beste lanseringsspillene noensinne (00:00-26:00)
  • Audun Rodem deler sine erfaringer med PS4 (27:40-45:11)
  • Spillnyheter (45:19-1:17:00)
  • Intervju med Kristoffer Jetmundsen om Little Big Mansion (1:17:30-1:24:48)
  • XCOM: Enemy Within, Assassin's Creed 4, Halo og Papers, Please (1:25-Slutt)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 148 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 148
Rad Crew: Episode 147
Rad Crew: Episode 146

Les også
Anmeldelse:

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden