Rom-action med ødeleggbare miljøer

Super Stardust-skapernes neste spill blir PS4-eksklusivt.

Finske Housemarque har hatt stor suksess med Stardust-serien, som startet på Amiga men fikk nytt liv i form av Super Stardust HD på PlayStation 3. Nå lager de et helt nytt arkadespill for PS4, nemlig Resogun.

I Resogun styrer du et romskip i sideskrollende og fullstendig ødeleggbare miljøer. Verden er bygd opp av millioner av små voxel-blokker – litt som klossene i Minecraft, bare mye mindre – som kan skytes bort én for én. Ikke bare det, men fiendene er også bygd opp av små blokker slik at de ødelegges dynamisk når du skyter dem.

Massevis av våpen

Du får bruke en rekke varierte våpen, inkludert bomber, lasere og missiler, og må skyte bort fiendtlige romvesener mens du redder overlevende kolonister i de stadig mer istykkerrevne miljøene.

Spillet skilter blant annet med nettbasert flerspiller, og lar deg også spille i en endeløs modus der du må overleve så lenge som mulig for å klatre på de internasjonale poenglistene. I motsetning til flere andre indie-spill som ble annonsert i går, kommer Resogun kun til PS4 og ikke til verken PS3 eller Vita i tillegg. Spillet lanseres senere i år.

Les også: Fargerik action i Outland
Les også: Et lass med nye PlayStation 4-spel på veg

Trailer fra spillet.

Siste fra forsiden