Podkast

Rad Crew – Sesong 8, episode 13

De beste spilltrilogiene

– George Lucas trengte to timer på å ødelegge Star Wars, BioWare ødela Mass Effect på fem minutter.

Denne uken har vi fått besøk av Jon Cato Lorentzen. Han har spilt gjennom Drømmefalls-oppfølgerens første kapittel, og deler sine inntrykk av den norske indie-satsingen. Lever spillet opp til forventningene? Hør episoden for å finne ut!

I tillegg har Jack Tenold spilt en god del av Kickstarter-spillet Wasteland 2, oppfølgeren til Fallout-serien-seriens originale bestefar.

De beste spilltrilogiene

Drømmefall Kapitler.

I starten av episoden snakker vi om de beste spilltrilogiene, og ukens vi tar også med noen spillnyheter. Blant annet diskuterer vi at Metallica skal spille på årets Blizzcon! Mon tro om de tilpasser sangene sine til å passe Blizzard-spill? Harvester of Minerals, noen? Ikke det?

Siden Jon Cato er i studio snakker vi også om ettårsdagen til hans podkast, LOLBua, og samarbeidet som vi har med den gjengen.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Til slutt deler lytterne sine meninger med oss om enspiller versus flerspiller, hva foretrekker de? Svaret vil sjokkere deg! Eller kanskje ikke. Her er i alle fall ukens meny:

  • 04:00 - 29:15 – Topp 5 spill-trilogier
  • 29:15 - 46:28 – Nyheter
  • 47:55 - 1:36 – Drømmefall Kapitler, Wasteland 2
  • 1:36 - Slutt – Hva foretrekker lytterne: Enspiller eller flerspiller?

I studio denne gangen: Jack Tenold, Aleksander Hakestad, Inger Lise W. James og Jostein Hakestad. Jon Cato Lorentzen stikker innom via nettet.

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 16. oktober
Rad Crew, 9. oktober
Rad Crew, 2. oktober

Les også
Anmeldelse:

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden