Joint Operations: Typhoon Rising (Windows)

I Joint Operations blir du dratt inn i en fremtidig setting fra Indionesia. Spilleren ankommer et land som er på vei til å bli splittet. Uavhengige bevegelser har fått tak i avansert våpen og landets militære splittes inn i to krigende faksjoner. Et sterkt økende bruk av vold truer uskyldige sivile, samt de økonomiske interessene i vest. Tittelen er utviklet Black Hawk Dawn-motororen, og lar deg bruke helikoptre, båter, raske militærbiler samtidig som du åpner ild mot fienden.

Opp til 64 spillere kan konkurrere samtidig på et LAN eller på nettet ved hjelp av NovaWorld-tjenesten. Multiplayer-delen tilbyr et rikt antall moduser, i tillegg til samarbeid. I singleplayer delen får du erfaringspoeng ved å klare ulike oppdrag. Poengene kan brukes til å bli en bedre pilot/fører eller håndtere våpen bedre.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 24. juni 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Novalogic
  • Utgiver: Novalogic

Artikler om Joint Operations: Typhoon Rising

Joint Operations: Typhoon Rising

Den første demoen av Joint Operations fikk en blandet mottakelse på nettet, og noen mislikte den like sterkt som andre elsket den. Her er en ny demo, som retter på mange av feilene fra den første.

Joint Operations: Typhoon Rising

Liker du Battlefield-serien, men kunne tenke å leke med litt mer moderne krigsutstyr? Da bør du laste ned flerspillerdemoen av Joint Operations: Typhoon Rising.

NovaLogic søker Joint Ops-testere

NovaLogic, utvikleren av Joint Operations søker nå betatestere til sin kommende førstepersonskyter basert på Black Hawk Down-motoren. Det er et begrenset antall plasser ledig, og det er førstemann-til-møllla-prinsippet som gjelder.

Bilder fra spillet

Til toppen