The Sims 2 (Windows)

Å gjøre de riktige valgene er viktigere enn noen gang i The Sims 2, oppfølgeren til kassasuksessen fra 2000. Hver karakter får en egen "Life Score", som forteller om dens suksess (eventuelt fiasko), og valgene som blir gjort gjennom karakterenes liv virker inn på deres utvikling. De første skritt, første forelskelse og forhåpentligvis et frieri er bare noen av milepælene du må guide dine cybervenner gjennom på veien mot et lykkelig liv.

Simmene i The Sims 2 er mer oppvakte, både når det gjelder andre personer og deres omgivelser. Humør og følelser kommer til uttrykk ved kroppsspråk og ansiktsanimasjoner. De er også i stand til å skille mellom flere typer av medmenneskelige forhold. Et annet nytt element er digitalt DNA, som sørger for at barna arver egenskaper av foreldrene.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 16. september 2004
  • Sjanger: Strategi
  • Aldersmerking: 7+
  • Utvikler: Maxis
  • Utgiver: Electronic Arts

Også tilgjengelig på

PSP

Artikler om The Sims 2

Ny ekspansjon til The Sims 2?

The Sims 2: University har akkurat blitt lansert på andre siden av dammen, og på baksiden av CD-coveret finner gamere reklame for en ny ekspansjon.

Hackere og The Sims 2

Alt er ikke som det skal i Pleasantview. The Sims 2-eiere rapporterer om hyppige besøk fra rommet, magiske espressomaskiner og simmer som lever evig.

Nytt fra Electronic Arts

Electronic Arts har røpet at de jobber med et nytt Fight Night-spill, en The Sims 2-ekspansjon, samt Medal of Honor 4. I tillegg ser det ut til at Medal of Honor: Pacific Assault vil bli forsinket igjen.

The Sims 2 på vei til trykken

Electronic Arts har nå fortalt at The Sims 2 er ferdigutviklet og sendt til trykken. Dermed er det ikke lenge til årets kanskje største PC-spill er på vei til butikkene.

The Sims 2

Hva blir årets bestselgende PC-spill? Half-Life 2? Doom 3? TrackMania Sunrise? Nei, sjansene er nok større for at det blir The Sims 2. Her er en omfattende video fra spillet.

Store titler forsinket

The Sims 2, Medal of Honor: Pacific Assault og Driv3r er blitt forsinket, og er nå ikke ventet utgitt før sommeren.

The Sims 2

Electronic Arts har gitt ut en ny filmsnutt fra The Sims 2, spillet ingen tør innrømme at de gleder seg til.

The Sims 2 - Enda morsommere

Endelig fikk vi ta en titt på The Sims 2. Nå er det ikke lenge siden det ble kunngjort, men vi har helt siden da klødd etter å få tittet på spillet. Electronic Arts har en solid plass på E3, men The Sims 2 er avgrenset fra resten av messeområdet.

Bilder fra spillet

Til toppen