Unreal Tournament 2004 (Windows)

Kanskje verdens mest kjente FPS-klassiker (i sterk konkurranse med produktene fra ID, selvfølgelig) . Nytt av året er: Assault-modus hvor spilleren enten angriper eller forsvarer viktige bygg som en robotfabrikk eller et Skaarj-moderskip, Onslaught-modus, kjøretøy på land, vann og i lufta, live voice-chat over LAN og Internett, 35 nye kart, UnrealTV-broadcast som lar hundrevis av tilskuere se på kampene uten nevneverdige serverforsinkelser, et system som gjør det enkelt for klanene å avtale spillereglene før kampstart, en komplett overhaling av brukergrensesnittet, unike siktekorn for hvert enkelt våpen, mulighet for å bruke to Assault Rifles samtidig, bedre KI (Artifical Intelligence) og optimaliseringsrutiner for bruk av båndbredde. I tillegg får du fortsatt alt innholdet fra 2003-utgaven, pluss de to tilleggspakkene som har kommet i mellomtiden!

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 19. mars 2004
  • Sjanger: Action
  • Aldersmerking: 16+
  • Utvikler: Digital Extremes
  • Utgiver: Atari

Artikler om Unreal Tournament 2004

Unreal Tournament 2004

Tilhengere over hele verden venter i spenning på hva Epic har klart å riste fram av forbedringer til en av spillhistoriens mest suksessrike franchiser. Smilene sitter nok bredere denne gang enn ved forrige reinkarnasjon.

Nettverksproblemer i Unreal Tournament

Epic, selskapet som utvikler Unreal Tournament-spillene, kunngjorde i dag at Unreal Tournament 2003 og Unreal Tournament 2004 ikke vil være kompatible med hverandre.

Unreal Tournament 2004

Epic og Digital Extremes har akkurat publisert en ny video fra det neste spillet i Unreal Tournament-serien.

Unreal Tournament 2004 utsatt til februar

Atari kom i dag med en trist nyhet for Unreal Tournament-tilhengere. Det neste spillet er utsatt til februar 2004. Verken utgiver eller utvikler kommer med noen grunn, men vi antar det dreier seg om optimalisering.

Gamer.no ser på spillhøsten 2003

Nok en høst betyr nok en horde med spill å spille og teste. Vi i Gamer.no har plukket ut noen av de titlene vi av en eller annen grunn ser mest frem til. Det vi har betegnet som høstspill i år er de som har utgivelsesdato fra nå og til 21. november.

Gyllen mulighet for Unreal-utviklere

Har du en mod-er i magen? I så fall er Ataris "Make Something Unreal"-konkurranse akkurat det du har ventet på. Du har nå muligheten til å delta i en rekke kategorier, for eksempel "Beste FPS-mod", "Beste Brett" og "Beste Modell".

Unreal Tournament 2004

Avtalen var satt uker i forveien, men hva vi skulle få se der ante vi ikke noe om. Veien fra South Hall til Atari sin stand er lang, det tar nærmere ti minutter å gå. Men vi var så spente at det fikk bare være, selv helt på tampen av en ekstremt hektisk dag her på E3.

Bilder fra spillet

Til toppen