Unreal Tournament 2004 utsatt til februar

Atari kom i dag med en trist nyhet for Unreal Tournament-tilhengere. Det neste spillet er utsatt til februar 2004. Verken utgiver eller utvikler kommer med noen grunn, men vi antar det dreier seg om optimalisering.

Helt siden det første Unreal Tournament har navnet hatt tyngde i de store skytespillmiljøene. 2003-utgaven brakte en kraftig grafikkmotor og en helt ny spillestil på banen. I tråd med utviklernes ønske om årlige oppdateringer har vi snart 2004-versjonen i hendene.

Denne gangen byr spillet på en ny "Assault"-modus, store utendørsområder samt muligheten til å styre både luft-, land- og romskip. Tradisjonen tro siden spillet følger sportsspillvarianten byr ikke årets versjon på noen revolusjon. I stedet bys det på en naturlig evolusjon hvor en har forsøkt å forbedre alt fra forgjengeren.

Men dessverre blir ikke Unreal Tournament 2004 å finne under årets juletre likevel, og utsettes i steden til 27. februar 2004. Vi håper utviklere bruker den forlengede tiden godt, og vi ser frem til å teste det ferdige produktet på nyåret.

Siste fra forsiden