Vampire: The Masquerade - Bloodlines (Windows)

Vampire the Masquerade: Bloodlines bygger på det allerede kjente Vampires-konseptet, og er i bunn og grunn et rollespill som går ut på å spille disse blodsugerne. Spillet tar i bruk Half-Life-motoren, men utviklerne har skrevet mye om for å få til de pene lyseffektene, noe som står sentralt i byens natteliv.

Før livet som vampyr begynner skal du skape figuren din. Du kan enten velge å bli anbefalt klan samt egenskaper ut fra spørsmål, eller du kan bestemme klan og evner manuelt. Spillet består av oppdrag du kan fullføre, og har en svært sterk, underliggende historie. Som vampyr kan du innta andre former hvis du vil det, men du må gjøre mye for å skjule din identitet. Kameraet beveger seg i sanntid, og har muligheten til å ta over kontrollen for å gi deg en mellomsekvens.

  • Plattform: Windows
  • Slippdato: 19. november 2004
  • Sjanger: Rollespill
  • Aldersmerking: 18+
  • Utvikler: Troika
  • Utgiver: Activision

Artikler om Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Troika legger ned virksomheten

I den siste tiden har det gått rykter om at utvikleren av Vampire The Masquerade: Bloodlines har lagt ned virksomheten. Nå er disse bekreftet.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines

Activision og Troika Games har nå gitt ut tre filmer fra det som kan se ut til å bli årets største rollespill, nemlig Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Vampyrene er tilbake

Etter å ha sett på Activisions Call of Duty her på E3, krigspillet som setter ære og kamp for frihet i høysetet, var det ikke få kontrastene som steg frem i det vi hopper til presentasjonen av Vampire the Masquerade: Bloodlines.

Bilder fra spillet

Til toppen