Telialigaen - League of Legends

00 Nation møter Riddle: – Han må slutte å være så selvsikker uten grunn

00 Nations Support-spiller Omid «Touch» Rosander er ikke videre imponert over tidligere utsagn fra motstander Noman «Nomi» Ahmad.

«Touch» er ikke videre imponert over utsagnene fra motstander «Nomi».
Sindre Stien/Good Game

SLIK SPILLES TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 12. SEPTEMBER
18:00 - Bifrost - Rich Gang
18:00 - Bitfix - HyFerion5
20:00 - 00 Nation - Riddle

ONSDAG 15. SEPTEMBER
18:00 - Domino - Wizard

UTSATT
KAOS - Vanir

Se resten av kampene i terminlisten »

Før Telialigaens andre runde uttalte 00 Nations Support-spiller Omid «Touch» Rosander at de fleste lag burde grue seg til å møte 00 Nation.

Om «Nomi» og resten av Riddle gruer seg før rundens hovedkamp forblir et mysterie, men det er iallfall duket for toppoppgjør i Telialigaens tredje runde når 00 Nation skal møte Riddle. Rosander selv mener at det kan være en forsmak på høstens finale.

– Personlig tror jeg at dette er kampen mellom de to beste lagene i ligaen. Det blir en forsmak på høstens finale, og jeg satser på at det blir et sinnssykt oppgjør. Ser helst at det går til tre kamper, sier han til Gamer.no.

Hovedkampen mellom 00 Nation og Riddle ser du søndag klokken 20:00 »

LES OGSÅ: – Det er bare ett lag med «Sharp» i lagoppstillingen

– Jeg tror aldri at jeg har tapt mot «Nomi»

DISSE SPILLER FOR 00 NATION

Vis mer

Kallon «Kerberos» Ram (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Øyvind «Erixen» Eriksen (Mid)
Lars «Chrisberg» Christiansen (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

Rosander er uten tvil en av Telialigaens mest kjente- og dekorerte spillere. Han er heller ikke fremmed for å dra på litt når det kommer til intervju, i likhet med Riddles Noman «Nomi» Ahmad. Rosander mener dog selv at motstanderen ikke har like stor grunn til å være såpass selvsikker.

«Touch» har slagplanen klar mot Riddle.
Eivind Von Døhlen/Good Game

– Et lite tips til «Nomi» er at han må slutte å være så selvsikker uten grunn. Det kommer mye spennende ut av den munnen, uten at han har vunnet noe som helst gjennom karrieren sin. La resultatene snakke for seg selv, ellers kan du bare holde munn, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Nordavind bytter navn til 00 Nation

Planen for å både få «Nomi» til å holde munn og for å ta tre poeng mot Riddle har Rosander allerede lagt – fullt fokus på å utnytte hullene i Riddles Bot Lane.

– Riddles svakhet er Bot Lane, og da spesielt «BlazingFire». Jeg vet at han kommer til å ha mye nerver i kampen, og jeg skal prøve å utnytte det på best mulig vis.

Les også
Norske «Taiga» til prestisjetung Dota 2-klubb

– Jeg er ikke stresset i det hele tatt

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Bor «Kektz» Jeršan (Top)
Ole-Martin «Ploxy» Glomsaas (Jungle)
Yebit «SlowQ» Seo (Mid)
Noman «Nomi» Ahmad (ADC)
Ali «BlazingFire» Sunbul (Support)

I kjølvannet av sesongåpningen sa Riddles ADC-spiller Noman «Nomi» Ahmad til Gamer.no at det kun var 00 Nation som kunne matche nivået til Riddle. Snart får vi svaret. Ahmad selv er iallfall brennsikker på at det blir skyhøyt nivå i hovedkampen.

«Nomi» er gira på å ta revansj mot «Touch» og resten av 00 Nation.
Mohammed Barzinje/Riddle

– Det her blir vel den mest hypede kampen i Telialigaen denne sesongen. Iallfall helt til vi møtes i finalen igjen, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: To norske Counter-Strike profiler legger opp

Ahmad legger ikke skjul på at han er fysen på revansj mot 00 Nations Bot Lane-spillere, og trekker fram «Touch» som en mulig svakhet i et ellers sterkt lag.

– Det er alltid gøy å spille mot både «Chrisberg» og «Touch» i Bot Lane. Jeg har ofte blitt slått av dem, men denne gangen stiller jeg med to av eks-lagkameratene til «Touch», så jeg er ikke stresset i det hele tatt, sier han til Gamer.no før han fortsetter.

– Den eneste svakheten til 00 Nation er «Touch». Jeg satser på at vi fanger han vandrende rundt i jungelen helt alene. «Ploxy» er personen som har slått meg ut av sluttspill hver eneste gang. Nå er han på min side, så det her kommer til å gå veldig fint.

Siste fra forsiden