Team Ursus splittes opp

1. divisjonslaget Team Ursus legges ned etter konkurs

Lagene deles opp i Ulvespill Esport og Dreamz Esport.

Team Ursus legges ned og Bjørnar Teigen går over til ny klubb.
Kim Haug/Ulvespill

Team Ursus legges ned med umiddelbar virkning etter at tidligere eier begjærte Brettspillshop konkurs.

Klubben ble startet opp som et samarbeidsprosjekt mellom Brettspillshop og Air E-sport i begynnelsen av 2019. Med lag i den øverste divisjonen av Telenorligaen i Hearthstone, Rocket League og League of Legends, var Team Ursus en stor klubb i norsk sammenheng, tross sin korte fartstid.

Gamer.no får opplyst i en e-post fra grunnleggeren av Ulvespill Esport, Kim Haug, at klubben nå har kjøpt opp plassen og lagene i Hearthstone og Rocket League. De vil videre være kjent som Ulvespill Esport i Telenorligaens øverste divisjon. Han opplyser at de videre har tenkt å satse videre på Apex og Fortnite.

Samtidig er også lagene i League of Legends og Counter-Strike solgt videre til Dreamz Esport.

LES OGSÅ: Gamer.no viser «Rain» i heftig CSGO-turnering denne helgen

Blir en del av Ulvespill Esport

Bjørnar Teigen blir med over til Ulvespill.
Kim Haug/Ulvespill

Bjørnar Teigen i Team Ursus, arbeidet tidligere i Air E-sport og har vært en sentral del i utviklingen av Team Ursus. Han forklarer litt om hvorfor sin nye klubb legger ned under tre måneder etter oppstart.

– Det som skjedde er at han som var daglig leder i Brettspillshop tok og la ned Brettspillshop og solgte Team Ursus over til meg. Han hadde mye mellom fingrene, og ville fortsette med andre prosjekter enn Brettspillshop og Team Ursus.

Han står likevel selv ikke uten klubb særlig lenge. Teigen og ledelsen melder samtidig overgang til Ulvespill Esport.

– Vi i ledelsen har jobbet med en løsning som er en positiv og god løsning for alle sammen og det er at vi blir en del av Ulvespill Esport. Vi er alle sammen fra Drammen-området og har jobbet litt før i sammen med LAN-avdelingen til Ulvespill og samtidig hatt ett godt samarbeid med redaksjonen deres.

Det er ikke kjent hvor PUBG-laget som Team Ursus tidligere hadde under vingene havner. Etter å ha vært uten klubb i lang tid leter de fremdeles etter et nytt hjem i følge Teigen.

– De heter UtenOrg og har hvert en egen spillergruppe en god stund nå, avslutter Teigen.

Siste fra forsiden