20 lanseringsspill til Revolution

George Harrison fra Nintendo of America har fortalt at Revolution vil få følge av cirka 20 spill når den lanseres.

I et intervju med det amerikanske bladet Game Informer har George Harrison fra Nintendo of America fortalt at Revolution vil lanseres sammen med rundt 20 spill. En tredjedel av disse skal være utviklet av Nintendo selv, mens tredjepartsutviklere står for de resterende to tredjedelene.

Harrison fortalte også at Nintendo har lært av det som skjedde med GameCube. Etter at den ble lansert gikk det seks måneder uten spesielt mange spillutgivelser, noe som skaffet den et dårlig rykte allerede fra starten av. Derfor vil Nintendo gjøre det de kan for å sikre at de ikke bare har nok lanseringstitler til Revolution, men at det vil komme en jevn strøm med nye spill også i månedene etter lanseringen.

Nintendo utforsker også nye måter å markedsføre konsollen på, og Harrison ser for seg at videoer fra spill sannsynligvis ikke er nok for å få folk til å bli interesserte. I stedet vil de etter alt å dømme fokusere på å vise spillere som bruker de mange funksjonene til kontrolleren for å friste både gamere og andre folk til å gå til innkjøp av Revolution.

Siste fra forsiden