Worms: Reloaded får dato

2D-ormer på Steam

Meitemarkene returnerer til PC i løpet av måneden.

Den britiske spillutvikleren Team 17 røpet at de jobbet med et nytt, todimensjonalt Worms-spill for PC allerede i februar, men detaljene om spillet har latt vente på seg.

Markene er tilbake.

Nå har de imidlertid kunngjort at spillet kommer i salg via Steam-nettverket den 26. august i år, og i den forbindelse får vi også massevis av informasjon om det første PC-baserte 2D-spillet i serien på nesten ti år.

Som vanlig er det snakk om et krigersk strategispill hvor tungt bevæpnede meitemarker kjemper om kontrollen over fullstendig ødeleggbare landskaper (sett fra siden).

For å kunne lage meitemarkmos av det andre laget, får du velge mellom over 45 våpen, noen hentet fra tidligere Worms-spill, og noen helt nye. Sistnevnte inkluderer Super Bunker Buster, Ferrets (ildere), Poison Strike, Worship, Sentry Gun, Electromagnet, Buffalo of Lies og noen svært brannfarlige påskeegg. Eldre våpen inkluderer klassikere som Armageddon, Concrete Donkey, Napalm Strike og Holy Hand Grenade.

Nye muligheter.

Spillet kommer med over seksti enspilleroppdrag, inkludert en ny Warzone-kampanje med 35 nivåer for avanserte spillere og en Bodycount-modus hvor du har én meitemark, og må overleve uendelige angrep fra fienden. Selvsagt får vi også flerspiller, for opp til fire spillere (både lokalt og over nett).

Ellers loves vi muligheten til å lage våre egne landskaper å krige over. I tillegg kommer spillet med vertikale landskaper, hvor man får krige i høyden.

Mer informasjon finner du på Steam-siden til Worms: Reloaded.

Siste fra forsiden