2K gir ut Jade Empire for PC

2K Games har fortalt at de vil gi ut Jade Empire: Special Edition for PC.

Jade Empire er et actionrollespill foregår i en slags fantasiversjon av oldtidens Kina. Du får rollen som en nærkampspesialist, og spillet gir deg stor frihet til å utforme figuren din. Du får ingen begrensninger på hva figuren kan lære hvis du går inn for det, og du står hele tiden fritt til å prøve nye ting.

Xbox-versjonen ble godt mottatt da den ble lansert i fjor, og BioWare håper utvilsomt å oppleve denne suksessen igjen, når spillet lanseres på PC i januar. De forteller at de har en stor tilhengerbase på PC, og har hørt deres mange bønner om en PC-versjon av dette spillet. Dessuten er de veldig fornøyd med å kunne jobbe sammen med 2K Games for å lansere Jade Empire: Special Edition til gamere verden over.

PC-versjonen kommer med en del forbedringer i forhold til Xbox-versjonen. BioWare trekker frem et nytt kontrollsystem som skal være enkelt å skreddersy, forbedret grafikk, nye monstre og fiender, nye kampstiler, forbedret kunstig intelligens og et nytt brukergrensesnitt på verdenskartet.

Det fortelles ikke hvorfor spillets opprinnelige utgiver, Microsoft (som til stadighet skryter av at de vil satse kraftig på å gjenopplive det litt haltende PC-markedet) ikke ønsker å gi ut Jade Empire: Special Edition på PC. Mer informasjon om Jade Empire finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden