2K gir ut superhelt-MMO

Champions Online får utgiver

Det neste superheltspillet fra skaperne av City of Heroes vil gis ut av 2K Games.

2K Games har kunngjort at de har sikret seg de verdensomspennende utgivelsesrettighetene til Champions Online, det neste massive flerspillerspillet fra Cryptic Studios, skaperne av City of Heroes og City of Villains. Spillet skal lanseres til våren neste år, og kommer til både Xbox 360 og PC.

Grafikken har en tegneserieaktig stil.

Champions Online er basert på det populære penn-og-papir-rollespillet Champions, og gir spillerne mulighet til å skape sine egne unike superhelter som de kan ta med ut i et enormt tegneserieunivers. Spillet inneholder både rollespillelementer og action.

– Hos 2K Games synes vi det er veldig spennende å jobbe med en såpass talentfull gruppe som Cryptic Studios. Takket være deres svært gode erfaringsgrunnlag er vi overbevist om at Champions Online vil levere en nyskapende og spennende action-MMO-opplevelse, forteller 2K Games-president Christoph Hartmann.

Cryptic Studios forteller på sin side at de er stolt over at 2K Games har valgt Champions Online som deres første MMO-satsning, og at de ser frem til å samarbeide frem mot en storstilt lansering til neste år.

For mer informasjon om Champions Online kan du besøke spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden