360-versjonen av PES6 vises i august

Konami forteller at de på Games Convention i august for første gang vil vise frem Xbox 360-versjonen av Pro Evolution Soccer 6.

Det neste Pro Evolution Soccer-spillet fra Konami er på vei, og serien får denne gang for første gang versjoner for Xbox 360 og Nintendo DS. Nå har den europeiske avdelingen av utgiveren kunngjort at 360-versjonen for første gang vises på Games Convention i august. Spillmessen åpner dørene 23. august, og går for å være Europas svar på E3.

Skjermbilde fra PlayStation 2-versjonen.

Blant nyhetene i Pro Evolution Soccer 6 har vi en kraftig forbedret kunstig intelligens, noe som spesielt skal kunne legges merke til når datastyrte spillere ikke har ballen. Spillerne skal bevege seg intelligent rundt på banen, slik at de alltid befinner seg i gode posisjoner. De vil også peke for å indikere hvor de ønsker at du skal sparke ballen.

Systemet for skudd har blitt redesignet, og vi får også nye bevegelsesmuligheter, slik som en ny sklitakling og mulighet til å drible bakover. Det fortelles også at fysikken har blitt forbedret, og at vi får nye offisielle lag, blant annet Argentina, Nederland, Italia, Spania og Sverige. Ellers loves vi mer balanserte dommere, nye gameplaymoduser og mye mer.

Pro Evolution Soccer 6 er allerede ute i Japan under navnet Winning Eleven 10, men kun for PlayStation 2. I Europa vil spille lanseres til høsten, med versjoner for PlayStation 2, PSP, DS, PC og Xbox 360.

Konami har naturligvis også en rekke andre kort i ermet for Games Convention, men nevner ingen andre titler enn Pro Evolution Soccer 6 i sin pressemelding. Det er forventet at vi blant annet får se og høre mer om Metal Gear Solid 4 for PlayStation 3.

Siste fra forsiden