3D Realms bekrefter Prey

Ryktene viste seg å være sanne - 3D Realms har bekreftet at Prey er under utvikling. De har til og med laget et lite nettsted til spillet.

For kort tid siden hevdet CNN Money at 3D Realms ville demonstrere skytespillet Prey på årets E3-messe. Dette kom som en stor overraskelse på spillmiljøet, som trodde at dette futuristiske actionspillet hadde blitt kansellert for flere år siden. CNN Money fortalte også at spillet var under utvikling hos en uspesifisert utvikler, og vi gjettet at dette var Human Head Studios, folkene bak Rune.

Nå har George Broussard fra 3D Realms bekreftet ryktene på utviklerens offisielle forum. Han fortalte i et innlegg at Prey er under utvikling hos Human Head Studios, og at Prey og Duke Nukem Forever er fullstendig uavhengige av hverandre. Det vil si at utviklingen av Prey ikke får noen innvirkning på utviklingen av Duke Nukem Forever og vice versa.

Han fortalte også at de første skjermbildene vil komme i juni-nummeret av PC Gamer (sannsynligvis den amerikanske utgaven), som vil slippes om 2 til 3 uker. I tillegg skrev han at utviklingen av den nye versjonen av Prey har veldig lite å gjøre med den gamle versjonen, og at den ble startet sent i 2001. Postene hans har også bekreftet at Prey bygger på id sin Doom 3-motor.

3D Realms vil slippe mer informasjon om spillet når PC Gamer-artikkelen kommer ut. Mens du venter kan du imidlertid ta en liten titt på spillets offisielle nettsted, som muligens inneholder små hint om spillet (eller bare masse nonsens). Lenken finner du nederst på siden.

Siste fra forsiden