Telialigaen - Counter-Strike

777 vant mot Wizard: – Vi har fått inn en ledertype i laget med «akEz»

Snorre «fletch» Granerud er fornøyd med lagets nye taktiske leder.

Snorre «fletch» Granerud og 777 fikk tre nye poeng.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

SLIK ENDTE TREDJE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

777 2 - 0 Wizard
Bifrost 0 - 2 Apeks
Oilers 0 - 2 Foxed
Midgard 1 - 1 Nordavind
Fact 2 - 0 Stabæk Momentum

Se resten av kampene i terminlisten »

777 møtte Wizard i mandagens hovedkamp i Telialigaen Counter-Strike. Snorre «Fletch» Granerud, som spiller for 777, forteller at det ble en relativt enkel kamp.

– På Overpass hadde vi egentlig full kontroll hele kampen, første halvdel ble jo litt close, men Wizard hadde ikke sjanse i andre omgang. På Vertigo var vi litt shaky, vi tapte noen dumme runder i første omgang og startet litt sent på i andre omgang, forteller Granerud.

– Etterhvert som vi spilte flerer runder fant vi ut hva som kom til å funke bra mot Wizard, da de spilte mye «retake» på A som var nøkkelen vår til å vinne kartet. Vi er ikke vi superkomfortable på Vertigo enda, men det er noe vi jobber med.

LES OGSÅ: – Vi kan ikke undervurdere noen

Se kampen mellom 777 og Wizard i opptak på TV 2 Sumo »

Må jobbe godt som et lag

DISSE SPILTE FOR 777

Vis mer

Snorre «fletch» Granerud
Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «ruyter» Ruyter
Daniel «zykes» Jensen
Kristian «akEz» Kornbakk

777 er blant favorittene til å vinne vårens sesong. På spørsmål om hvordan de jobber inn mot kampene der de er favoritter til å vinne, sa Granerud følgende.

– Vi jobber som om det er en helt vanlig kamp, vi ser demoer av motstanderne og forbereder oss på de kartene vi tror det kommer til å bli. Ellers så er det jo det å ta litt ekstra risiko og bruke styrkene våre individuelt.

LES OGSÅ: Satser på e-sport i Trondheim sentrum

Snorre «fletch» Granerud og 777 fikk tre nye poeng.
Michael Ray Vera Cruz Angeles/Akam1k3

Apeks har vunnet Telialigaen mange ganger på rad, og det er lenge siden vi så en annen seriemester. Granerud mener de kan ha oppskriften klar.

– Nøkkelen til å oppnå suksess denne sesongen vil være å jobbe mer og bedre som et lag og at alle tar steg individuelt. Det er også veldig viktig å legge inn ekstra timer på demoer og egentreninger. Om vi alle i 777 legger inn den ekstra innsatsen har jeg veldig trua på at vi kan slå de på et eventuelt sluttspill.

Les også
– Vi kan gå hele veien siden vi har fire gode spillere på laget

Før sesongen hentet 777 inn en ny taktisk leder i Kristian «akez» Kornbakk. Granerud mener dette har løftet laget betraktelig.

– Det har uten tvil vært godt å få «akEz» inn i laget. Det som har endret seg veldig er jo at vi nå har en skikkelig ledertype i laget, en som alle respekterer og det kommer ikke innvendinger og diskusjoner midgame på ting som blir callet. Som taktisk leder er han også en som legger inn veldig mye innsats på egenhånd som vi har godt utbytte av.

LES OGSÅ: – Alliance er som en familie for meg

Neste uke møter de Fact.

– Inn mot Fact-kampen så blir det å fortsette med lagtreninger og egentreninger, spille så mye vi kan og gjøre litt analyse av Fact og finne ut av hvordan og hva de spiller, avslutter Granerud.

Siste fra forsiden