96 kB-stort førstepersons-skytespill

Spill blir bare større og større. De nyeste skytespillene tar så mye harddisk-plass at de ikke ville få plass på det som for få år siden ble regnet som en rimelig stor harddisk. Dette spillet er annerledes.

.kkrieger, som spillet heter (og nei, vi har ikke skrevet feil), får plass på 96 kB. Det er det samme som 0.096 MB. Nå tror du kanskje at det er snakk om et lite tekstspill eller noe som ikke ville sett spesielt godt ut på en Commodore 64, men der tar du feil. En rask titt på spillets nettsted viser hva slags grafikk du har i vente, og i tillegg kommer spillet med lydeffekter og flott bakgrunnsmusikk.

Dette er riktignok bare en betaversjon, og utviklerne (som har laget spillet på fritiden sin) innrømmer at gameplayet egentlig ikke er noe å rope hurra for. Dessuten finnes det flere bugs i spillet, som forhåpentligvis blir rettet opp snart. Naturligvis planlegger de ikke å utgi .kkrieger kommersielt, så du kan laste det ned fra spillets hjemmeside. Det vil ikke ta mange sekundene, selv med et gammelt og nedslitt modem.

.kkrieger utvikles av en gruppe som kaller seg .theprodukkt, og de som følger med på demoscenen vil antakeligvis kjenne igjen flere av navnene fra demogruppen Farbrausch. De har mange imponerende demoer på samvittigheten, og har stått for noen av de aller beste 64kb-introene til nå (Candytron, poem to a horse og, naturligvis, .das .produkt). De har med andre ord god erfaring med det å presse inn så mye data som mulig på så lite plass som mulig.

Du kan laste .kkrieger ned fra spillets offisielle nettsted, som du finner lenke til under.

Siste fra forsiden