Abraham Strong: Space Mercenary

Hvis du liker futuristiske actionrollespill kan det kanskje friste med en nylansert demo av Maximus XV Abraham Strong: Space Mercenary.

Maximus XV Abraham Strong: Space Mercenary gikk opprinnelig under det noe mer håndterbare navnet Space Hack. Hvorfor den britiske utgiveren Excalibur valgte å endre på tittelen vet vi ikke, og spillet er forøvrig kjent som noe helt annet i Tyskland igjen, så det gjenstår å se hva det blir hetende når det eventuelt kommer til Skandinavia.

Selve spillet er et actionrollespill hvor du får rollen som leiesoldaten Abraham Strong, som befinner seg fanget ombord på et romskip som heter Maximus XV. Dette romskipet er låst inne i en sort nebula, som har blitt invadert av horder med ondsinnede romvesener. Abraham Strong er romskipets eneste håp.

Spillet kommer med 45 brett i fem ulike scenarier, som foregår i alt fra miljøer som minner om vår egen hjemplanet til futuristiske baser, post-apokalyptiske verdener, ørkener og frosne vidder. Disse omgivelsene bebos av 40 ulike romvesener, som kun ser ut til å ha én ting til felles: De liker ikke mennesker særlig godt (med mindre de har dem til middag).

Spilleren får selv velge hvordan han vil løse problemene sine, og kan benytte seg av vold, sniking eller avansert teknologi for å passere de mange hindringene som kommer i veien.

Maximus XV Abraham Strong: Space Mercenary skal etter planen komme ut på det britiske markedet den 22. oktober. Noen skandinavisk utgivelsesdato ser ikke ut til å være klar.

Demoen er på 102 MB, og du finner den her (sammen med en liten trailer):

Siste fra forsiden