Acclaim gir ut massivt dansespill

Lei av alver, gobliner og superhelter? Her er et massivt flerspillerbasert dansespill som blir gratis å spille.

Nettutgiveren Acclaim har kunngjort at de er i ferd med å ta inn betatestere for det massive flerspillerspillet Dance!. Dette spillet kommer til å bli gratis å spille, men Acclaim tenker å ta betalt for ekstrautstyr og dilldall som du kan kjøpe inne i spillet og utruste figurene dine med (gjennom såkalte mikrotransaksjoner). Dessuten vil de sikre en jevn inntektsstrøm ved hjelp av reklame.

Acclaim forteller at spillerne må synkronisere bevegelsene sine til rytmene av noen av verdens mest populære artister, og sier at spillet vil komme med massevis av ulike musikkstiler og sjangere, slik at en hver musikkelsker får noe å sette pris på. Spillerne kan skaffe seg venner og konkurrere med andre, og de kan i tillegg ta opp prestasjonene sine og titte på dem senere.

Et interessant element er at spillet fokuserer på pardannelser. Mannlige og kvinnelige karakterer kan slå seg sammen og delta i konkurranser, og om forholdet deres utvikler seg ut over det profesjonelle, kan de gifte seg inne i selve spillet. Acclaim er imidlertid raske til å påpeke at dette er et fullstendig barnevennlig spill, så forelskede par må nok pent holde seg på (danse)matta.

Det er også mulig for talentfulle dansere å danne lag, som kan konkurrere på høyt nivå. Mer informasjon om dette spillet finner du på det nylanserte nettstedet.

Siste fra forsiden