Acclaim-nettsted røper nye spill

Nye Acclaim har akkurat lansert nettstedet sitt, hvor de har informasjon om to kommende spill.

Etter at Acclaim gikk konkurs for en tid tilbake, ble navnet deres kjøpt opp av en nyoppstartet spillutgiver, som nå har lansert nettstedet sitt. Nye Acclaim Games vil satse på å bringe noen av verdens mest populære onlinespill til amerikanske og europeiske gamere, og på nettstedet deres finner vi informasjon av de to første spillene deres, Bots og 9Dragons.

I Bots må du bygge dine egne roboter ved hjelp av en stor mengde deler, som du kan kjøpe eller bytte deg til fra andre spillere og en sentral butikk. Selve spillet er gratis å laste ned, og kommer heller ikke med noen form for abonnementsavgift. I stedet er det robotdelene som koster penger, men i tillegg til å bruke ekte penger kan du tjene penger inne i spillet som kan brukes på kjøp av nye deler. Målet med det hele er selvfølgelig å sende robotene i kamp, enten i samarbeid med andre spillere, eller i kamp mot dem.

9Dragons fortelles det ikke spesielt mye om, annet enn at det er et MMORPG-spill hvor fokuset er på nærkamp. Vi får imidlertid en haug konseptbilder fra spillet, som viser et tydelig asiatisk preg over det hele. For å titte på bilder fra 9Dragons, samt få mer informasjon om Bots, kan du besøke Acclaims nye nettsted.

Siste fra forsiden