Achtung! Panzer!

Stridsvogner er de kuleste kjøretøyene på slagmarken, så vi gleder oss til å prøve WWII Tank Commander, hvor vi får delta i frigjøringen av Europa.

WWII Tank Commander er et arkadespill hvor handlingen foregår under andre verdenskrig, og du får kontroll over en amerikansk Sherman M4 i General Pattons "Fourth Armored Division". Du må ødelegge fiendtlige stridsvogner, eskortere allierte konvoier, redde gisler og mer for å frigjøre Europa fra nazistenes herredømme.

WWII Tank Commander kommer med 30 oppdrag spredd over fem autentiske kart. Spillet skal være enkelt å spille, og kommer med alt det vi forventer fra Hollywoodversjonen av andre verdenskrig. Utgiverne håper det vil appellere til både tilfeldige spillere og spillere med interesse for historie.

Dette spillet vil bli lansert til jul, men det er ikke klart om det kommer til Europa. For mer informasjon kan du besøke nettstedet til Merscom, som du finner lenke til under. Vi har gode minner fra det klassiske Amiga, Atari og Dos-spillet Sherman M4 (fra tidlig på nittitallet), og håper dette blir like godt.

Siste fra forsiden