Act of War-ekspansjon på vei

Atari og Eugen Systems vellykkede sanntidsstrategispill Act of War: Direct Action er i ferd med å få en ekspansjonspakke.

Act of War fikk jevnt over rimelig god kritikk av pressen og spillere, og nå har det tyske nettstedet PC Games fått snusen i at Atari og Eugen Systems jobber med en ekspansjon. I følge den babelfish-oversatte artikkelen deres, kommer ekspansjonen (som har fått den midlertidige tittelen Act of War: Expansion) til å fokusere på maritim krigføring.

I den forbindelse får vi mulighet til å kontrollere 15-17 nye typer skip, inkludert AEGIS cruisere, fregatter, hangarskip og ubåter. Totalt får vi 30 forskjellige våpen, slik som cruise missiler, torpedoer, AMD-systemer og lignende. Videre fortelles det at spilleren må være påpasselig med å bruke skipene sine riktig, da alle har sine egne styrker og svakheter.

Ellers loves vi en friere og mindre skriptet kampanje, hvor spillets kunstige intelligens får innflytelse på hvordan de forskjellige oppdragene utarter seg (basert på situasjonen du er i). Vi vet ikke når denne ekspansjonen skal lanseres, men vi forventer å få mer informasjon fra Atari om ikke alt for lenge.

Siste fra forsiden