Act of War: High Treason

Om to uker slipper Atari den første tilleggspakken til strategispillet Act of War. Her er en spillbar demo.

Act of War: High Treason fokuserer i større grad på maritim krigføring. Kamp mellom forskjellige skip skal være rimelig avansert, og hvert skip har sine egne styrker og svakheter. Spillet kommer med 15-17 nye typer skip, inkludert AEGIS cruisere, fregatter, hangarskip og ubåter. Totalt får vi 30 forskjellige våpen, slik som cruise missiler, torpedoer, AMD-systemer og lignende.

En annen nyhet er leiesoldater, som du kan bruke til å forsvare styrkene og basen din i nødssituasjoner. Dessuten får du tilgang på legehelikoptre som raskt kan helbrede styrkene dine. Ekspansjonen kommer også med flere nye oppsettsmuligheter i forbindelse med flerspiller, og selvfølgelig får vi også noen nye moduser. I tillegg får vi en ny kampanje som foregår på et autentisk område i New York.

Demoen som Atari slapp løs i dag veier 750 MB, og gir deg anledning til å teste et enspillerbrett og to flerspillerbrett, inkludert ett sjøbrett. Du behøver originalspillet for å spille fullversjonen av Act of War: High Treason, men denne demoen fungerer strålende på egne ben.

For mer utfyllende informasjon om tilleggspakken anbefaler vi en titt på vår sniktitt. Lanseringen er satt til 24. mars.

Siste fra forsiden