Front Mission Evolved med dato

Action og store roboter

Det blir oktoberslipp for actionspillet.

Det har vært litt krøll rundt utgivelsedatoen til det kommende actionspillet Front Mission Evolved. Opprinnelig skulle det slippes i løpet av våren, men så ble det skjøvet tilbake til høsten, nærmere bestemt midt i september.

Robothelikopter?

Nå har lanseringen blitt flyttet igjen, og forhåpentligvis er den endelig denne gangen. Front Mission Evolved skal slippes på PlayStation 3, Xbox 360 og PC 8. oktober.

Spillet er basert på den gamle taktikkserien Front Mission fra Square Enix, men er i motsetning til de fleste av sine forgjengere et rent actionspill. Du får både en historiedrevet kampanje å spille gjennom og muligheten til å kjempe mot andre spillere over nettet.

Historien foregår i år 2171. Verdens stater har samlet seg i en håndfull politiske blokker som kjemper om dominans. Den amerikanske blokken rammes av en serie terroristangrep, og under et av angrepene i New York blir den unge ingeniøren Dylan Ramsey trukket inn i konflikten.

I denne fremtidsverdenen er de ruvende kamprobotene ved navn wanzer det fremste innen militærteknologi, og Dylan er i besittelse av en ny og hardtslående modell. Med den kan han verge seg mot de mange fiendene som er ute etter å bli kvitt ham og hans allierte.

Mer informasjon om Front Mission Evolved får du i vår sniktitt fra juni. Hvis du foretrekker turbasert taktikk framfor action har Square også noe for deg. De relanserer nemlig klassikeren Front Mission 3 på PlayStation Network i nær fremtid.

Siste fra forsiden